Kelantan ni berbaloi ke travel? Jumpa budu tempayan paling sedap!

Latest video updates regarding Coronavirus. Check out this “Kelantan ni berbaloi ke travel? Jumpa budu tempayan paling sedap!” video below:


Berbaloi ke sebenarnya travel ke negeri Kelantan ni?
jangan lupa turn on subtitle kalau tak faham 😂

Kalau datang ke Kelantan mesti korang akan tertarik dengan keramahan rakyat negeri ni. Cuba lah bergaul dengan penduduk sana, korang akan nampak keindahan budaya, warna warni kehidupan diorang.

Video kali ni aku nak tunjuk kenapa korang patut travel ke Kelantan.

Bawah ni list semua tempat…..(read more)

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *