Semporna Travel Tips – Mahal ke nak travel kat tempat paling EPIC ni?

Newest video updates regarding Coronavirus. Watch this “Semporna Travel Tips – Mahal ke nak travel kat tempat paling EPIC ni?” video below:


Ramai yang cakap, pulau di Semporna, Sabah ni adalah yang tercantik di Malaysia, sampai ada yang panggil tempat ni ‘Maldives of Malaysia’. Tapi ramai yang tak pernah travel ke Semporna, katanya sini mahal & bahaya. so kali ni aku nak tunjuk beberapa cara untuk travel ke sini ikut bajet masing2.

Sebenarnya ada banyak cara untuk travel ke sini mengikut bajet masing2.

untuk yang dah ada…..(read more)

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *